Dele

MyDesign by Schlüter-Systems

Den farvemæssige prik over i'et

Elfenben, stengrå eller mørk antracit: Farvevarianter som disse er en del af vores meget populære Schlüter®-TRENDLINE-serie. Med TRENDLINE aluminiumprofiler eller hylder af høj kvalitet har du mulighed for at fremhæve de aktuelle flisetrends på bedste vis.

Men for at individuelle farveønsker kan blive til virkelighed, tilbyder vores nye MyDesign by Schlüter Systems-serie nu endnu mere: Du kan få udvalgte profiler, SHELF-hylder og tilbehør i 190 RAL Classic-farver - for endnu større designfrihed med det helt rigtige, farvemæssigt individuelle præg!

Oplev det store udvalg af farver!

 • MyDesign-farvepaletten, der er baseret på K7 Classic RAL-fanen (uden lysende og perlemors-farver), indeholder en lang række forskellige nuancer. Med 190 farvenuancer er der noget for enhver smag i dette farvespektrum. Og til ethvert formål. For med MyDesign fra Schlüter-Systems bliver det meget nemmere, uanset om det er badeværelset derhjemme, som skal forvandles til et flot blikfang med din egen yndlingsfarve, eller om en virksomhed ønsker at sætte matchende accenter i de definerede firmaffarver.

  MyDesign-farvepaletten, der er baseret på K7 Classic RAL-fanen (uden lysende og perlemors-farver), indeholder en lang række forskellige nuancer. Med 190 farvenuancer er der noget for enhver smag i dette farvespektrum. Og til ethvert formål. For med MyDesign fra Schlüter-Systems bliver det meget nemmere, uanset om det er badeværelset derhjemme, som skal forvandles til et flot blikfang med din egen yndlingsfarve, eller om en virksomhed ønsker at sætte matchende accenter i de definerede firmaffarver.

Disse produkter er en del af MyDesign by Schlüter-Systems:

Du kan finde ud af, hvilke produktvarianter, der hører til MyDesign-sortimentet, direkte i prislisten:

Dine MyDesign-produkter efter kun tre trin

Enkelt og hurtigt: Som sædvanlig hos Schlüter-Systems kan bestilling af dine MyDesign-produkter ske via e-mail eller telefon. Vores kontorpersonale og udekørende konsulenter vil med glæde hjælpe dig med dine MyDesign-projekter. Du kan bestemme dit korrekte bestillingsnummer på forhånd:

 1. Vælg et produkt fra MyDesign-programmet, f.eks. QUADEC-AC: C / Q ...* A
   
 2. Vælg højde og tilføj til varenr. for *, f.eks. 4,5 mm: C / Q 45 A
   
 3. 3. Vælg den ønskede farve blandt 190 RAL-farver og angiv den i tillæg til varenummeret, f.eks. RAL 6001
   
 • Eksempel på bestillingsnummer: C / Q 45 A i RAL 6001

Produkterne samles umiddelbart efter modtagelsen af din ordre til forarbejdning i vores højtydende overfladebehandlingsanlæg. Vores kontorpersonale vil informere dig om den forventede leveringstid (i Tyskland og andre europæiske lande) efter modtagelse af din ordre.

Beregningshjælp til prisfastsættelse

For at du kan vide, hvilke omkostninger, du kan forvente for dit MyDesign-projekt, finder du en oversigt over prissammensætningen nedenfor:

Engangsbeløb +  Produktpris + Tillæg = Pris
358,75 €    f.eks. 400 €   f.eks. 25,88 €   784,63 € 

 

 1. MyDesign-engangsbeløb (en gang pr. farve, uafhængigt af mængden*): 358,75 €
  * Selv når du kombinerer flere produkter af samme farve i en ordre, skal MyDesign-engangsbeløbet kun betales én gang. Engangsbeløbet er ikke rabatberettiget.
   
 2. Pris for det ønskede produkt (se prisliste 24)
   
 3. MyDesign-tillæg 3,24 € (A) / 6,47 € (B), pr. stk. eller meter
   
 4. Valgfrit: Tillæg for radiusudstansning (se prisliste 24 på s. 340)

Din kontaktperson for bestilling

Vil du gerne bestille dine produkter fra MyDesign-programmet, eller har du spørgsmål? Vores personale på kontoret og i området vil med glæde hjælpe dig:

Kontaktpersoner

FAQ

 • Hvor meget koster genbestillinger?

  Prisen for genbestillinger beregnes på samme måde som for første bestilling. Der opkræves således igen et engangsbeløb på 358,75 € pr. farve. Vi anbefaler derfor, at du beregner din bestillingsmængde omhyggeligt og med omtanke.

 • Er der en minimumsbestillingsmængde?

  Nej, der er ingen minimumsbestillingsmængde. I kan bestille hos os ud fra jeres individuelle behov. Dette gør ikke kun MyDesign-produkterne fremragende til store projekter, men også perfekte til brug i private byggeprojekter.

RAL-farverne vises med venlig tilladelse fra RAL gGmbH, 53229 Bonn.

Dele