Dele

MyDesign by Schlüter-Systems

Vi printer profiler med dit ønskede design

I dag er den nyeste printteknologi den afgørende faktor i fliseproduktionen. Det gør det muligt at skabe overflader af træ eller marmor, som ser overraskende ægte ud. Det giver designerne mulighed for at lade fantasien få frit løb.

Schlüter-Systems har allerede opnået den tættest mulige tilnærmelse mellem profil og fliser med det strukturbelagte TRENDLINE-program. Nu går vi et skridt videre: De populære væg- og fodpaneler kan nu tilpasses optimalt til flisedesignet ved hjælp af den nyeste printteknologi. På denne måde lykkes den harmoniske integration af en effektiv kantbeskyttelse i fliserne perfekt.

Hvis du alternativt ønsker at sætte accenter i sokkel- eller vægområdet, giver den nye teknologi dig mulighed for at få dine ønskede motiver trykt på, og dermed kan du udtrykke din individualitet.

Uanset hvilken måde, du vælger, er du med den nye print-teknologi fra Schlüter-Systems et skridt foran, når det gælder belægningsdesign med profiler.

Har du spørgsmål, står MyDesign by Schlüter-Systems’ eksterne medarbejdere og vores anvendelsesteknikere i salgsafdelingen gerne til rådighed. Du finder kontaktoplysningerne på vores hjemmeside. Vi udfærdiger gerne dine projekter i Schlüter-MyDesign.

Disse produkter er en del af MyDesign by Schlüter-Systems:

Du kan finde ud af, hvilke produktvarianter, der hører til MyDesign-sortimentet, direkte i prislisten:

Dine MyDesign-produkter i kun fem trin

Enkelt og hurtigt: Som sædvanlig hos Schlüter-Systems kan bestilling af dine MyDesign-produkter ske via e-mail eller telefon. Vores kontorpersonale og udekørende konsulenter vil med glæde hjælpe dig med dine MyDesign-projekter. Du kan bestemme dit korrekte bestillingsnummer på forhånd:

 1. Vælg en profil fra MyDesign-programmet, f.eks. QUADEC-AC: C / Q ...* DP 
   
 2. Vælg højde | tilføj til varenr., f.eks. 6 mm: C / Q 60 DP
   
 3. Vælg hjørne, endekappe eller samlestykke, f.eks. C / EV / Q 60 DP
   
 4. Indsend fliseprøve eller fil med det ønskede motiv
   
 5. Frigivelse af prøvetryk

Vores kontorpersonale vil informere dig om den forventede leveringstid (i Tyskland og andre europæiske lande) efter modtagelse af din ordre.

Beregningshjælp til prisfastsættelse

For at du kan vide, hvilke omkostninger, du kan forvente for dit MyDesign-projekt, finder du en oversigt over prissammensætningen nedenfor:

 Pakketilbud +  Produkt +  Tilbehør + Tillæg = Pris
461,25 €    f.eks. 400 €   f.eks. 116,84 €   f.eks. 67,64 €   1045,73 € 

 

 1. MyDesign-engangsbeløb (en gang pr. motiv*): 461,25 €
  * Selv når du kombinerer flere produkter af et design i en ordre, skal MyDesign-engangsbeløbet kun betales én gang. Engangsbeløbet er ikke rabatberettiget.
   
 2. Vælg prisen for den ønskede profil (se prisliste 24)
   
 3. Pris på de ønskede hjørner / endekapper / forbindelsesled: standardbeløb 29,21 € pr. stk.
   
 4. MyDesign-tillæg C: 16,91 € pr. meter

Din kontaktperson for bestilling

Vil du gerne bestille dine produkter fra MyDesign-programmet, eller har du spørgsmål? Vores personale på kontoret og i området vil med glæde hjælpe dig:

Kontaktpersoner

FAQ

 • Hvor meget koster genbestillinger?

  Prisen for genbestillinger beregnes på samme måde som for første bestilling. Der opkræves således igen et engangsbeløb på 461,25 € pr. design. Vi anbefaler derfor, at du beregner din bestillingsmængde omhyggeligt og med omtanke.

 • Er der en minimumsbestillingsmængde?

  Nej, der er ingen minimumsbestillingsmængde. I kan bestille hos os ud fra jeres individuelle behov. Dette gør ikke kun MyDesign-produkterne fremragende til store projekter, men også perfekte til brug i private byggeprojekter.

Dele